Liity jätehuoltoasiakkaaksi 

 

Asiakkaaksi liittyminen on helppoa ja sujuvaa.

Katso ohjeet ja täytä lomakkeet.

Palvelemme yksityistalouksia, taloyhtiöitä ja yrityksiä.
Toimimme koko Kauhavan alueella.

Palvelemme yritysasiakkaita myös Lapualla.

 

Tervetuloa asiakkaaksemme

Hoidamme kotitalouksien ja yritysten jätehuollon. Tehokkaalla kalustolla ja ammattikuljettajillamme varmistamme jätehuollon sujuvan toimivuuden. Me toimimme asiakaslähtöisesti ja joustavasti. Toimialueemme keskeisen sijainnin ansiosta pystymme ripeästi vastaamaan asiakkaidemme jätehuoltotarpeisiin. Toimintamme kehittäminen on meille tärkeä arvo. Me kuuntelemme asiakkaidemme palautteita ja kehitämme toimintaamme niiden perusteella asiakkaidemme tarpeiden mukaiseksi.

 Olemme tehneet asiakkaaksi liittymisen helpoksi. Löydät ohjeet tältä sivulta.

Ota yhteyttä

 

Liity asiakkaaksemme

 

    1. Klikkaa ja seuraa ohjeita. Pääset linkistä nettilomakkeeseen, johon täytät tietosi. Pystyt myös tietoturvallisesti allekirjoittamaan lomakkeen sähköisesti. Lisäksi voit valtuuttaa meidät irtisanomaan nykyisen sopimuksesi täyttämällä valtakirjan.
    2. Tulosta tai täytä sähköisesti jätehuoltotilauslomake. Lähetä tilauslomake osoitteeseen Härmänmaan Ympäristöpalvelu Oy, Porontie 36, 62375 Ylihärmä tai sähköpostitse osoitteeseen info@hypoy.fi.
    3. Muista lopettaa nykyinen jätehuoltotilauksesi. Voimme myös lopettaa jätehuoltotilauksen puolestasi. Täytä valtakirja.
    4.  Soita 0449740409