Vaihtolavavuokraus ja jäteastioiden vuokrauspalvelu

 

Härmänmaan Ympäristöpalvelu Oy palvelee yksityis- ja yritysasiakkaita sekä
taloyhtiöitä Kauhavan alueella.

Palvelemme yritysasiakkaita myös Lapualla.

 

Vaihtolavojen vuokraus - yli 100 vaihtolavaa

Härmänmaan Ympäristöpalvelu Oy vuokraa vaihtolavoja asiakkaiden tarpeen mukaan. Nykyään meiltä löytyy yli erilaista 100 vaihtolavaa, kuten konelavoja, korkeareunaisia lavoja ja puristimia kauppojen sekä markettien käyttöön. Lavojen vuokraus käy meiltä sujuvasti ja ripeästi. Toimitamme vaihtolavat kohteeseen sovittuna ajankohtana ja kuljetamme täynnä olevat lavat pois. 


Korkeareunaiset vaihtolavat soveltuvat erinomaisesti niin rakennustyömaalle kuin vaikka taloyhtiön pihatalkoisiin. Vaihtolavoihin keräät näppärästi kaiken rakennusjätteen tai muun jätteenkeräykseen päätyvän tavaran, sekä syys- ja kevättalkoissa syntyvät oksat, lehdet ja muun pihajätteen. Vaihtolavoilla pidät tehokkaasti työmaan ja muun ympäristön siistinä. 


Konelavalla kuljetat sujuvasti ja turvallisesti työkoneita, kuten traktoreita työkohteesta toiseen. Konelavalla voidaan kuljettaa muutakin laitteistoa ja koneistoa. 


Me toimimme herkällä korvalla, asiakasta kuunnellen ja osaamme löytää asiakkaillemme sopivan lavaratkaisun, asiakkaan tarpeen mukaan. Palvelumme on joustavaa ja ripeää.   

Ota yhteyttä

 

Jäteastioiden vuokraus

Vuokraamme myös kaikenkokoisia jäteastioita asiakkaillemme sopimuksen mukaan.

Meiltä löytyy jäteastioita jokaiseen tarpeeseen ja yleisten suositusvärien mukaisesti. Jäteastioista löytyvät myös ohjetarrat, joissa on merkinnät mitä jätettä astiaan kerätään. Jätenimikkeet tarroissa noudattavat jätehuoltomääräyksien mukaisia jätteen nimitystermejä. Tarroissa on lisäksi kirjattuna tarpeellisia lajitteluohjeita. Jäteastioista löytyy myös yhteystietomme.

Ota yhteyttä